Про rekrutera

За роки активного працевлаштування у Польщі передусім українців, а також іноземців з інших країн, виникла ціла окрема сфера і професія – рекрутер працівників до Польщі. Це специфічна сфера діяльності, яка формувалася роками різними людьми і підходами, де “стандарт” роботи кожен формував для себе сам.

Ми ж намагаємося обєднати однодумців, які хочуть працювати відкрито, свідомо, щоб вивести цю діяльність на якісно новий, більш цивілізований рівень. Тут ми даємо актуальну інформацію зі сфери рекрутації у Польщі, а також шукаємо однодумців, “колег по цеху”, з якими можна ділитися думками, новинами, актуальними змінами, щоб разом зробити цю сферу кращою для всіх. Приєднуйся!

}{то ми?

Ми команда однодумців, кожен з яких має багаторічний досвід, пов’язаний з рекрутацією працівників до Польщі. Кожен має своє бачення, підходи і принципи.

Але ми маємо те, що нас об’єднує – прагнення зробити цю сферу кращою та створити платформу, де рекрутери могли б спільними зусиллями робити корисний внесок в непростий, але водночас цікавий світ рекрутації і допомагати один одному.

Тут ми подаємо актуальну і корисну інформацію про рекрутацію працівників до Польщі, зміни у законодавстві, новини тощо. Будь разом з нами, щоб залишатися на пульсі рекрутації.