Гороскоп рекрутера на сьогодні – 4 грудня 2021 року

Сумісність жінки-рекрутера і чоловіка кандидата 4 грудня згідно Гороскопу рекрутера. Основні сфери сумісності виділені окремо. Варто взяти до уваги дану інформацію, але не надавати їй занадто серйозного значення.

Сумісність у фінансах: висока

Жінка-рекрутер чітко знає, як управляти чоловіком-кандидатом зі слабким характером. Слабкий характер не означає слабкі професійні навички, а часто і навпаки. Вміло розпізнавши фахівця із слабким характером жінка-рекрутер швидко його зрекрутує на необхідну вакансію.

Це може бути зварювальник, оператор складного обладнання, чоловік-швей або навіть програміст. Фінансово всі знаходяться у вигоді – кандидат отримує високу зарплатню за професійні навички і роботу за спеціальністю, а рекрутерка, що частково виконує роль мами – винагороду за кандидата.

Щастя від знайомства: низький рівень

Жінці-рекрутеру не подобаються чоловіки, які самі не знають, чого хочуть і сумніваються в своєму рішенні. То вони їдуть на роботу, то не їдуть, то не відписують, то скидають фото біля якогось фонтану, то питають про умову о праце навіть не знаючи, що це таке.

В підсумку це викликає у жінки-рекрутера роздратування. Тому тут суто робочі відносини, без будь-якого задоволення у взаємному спілкуванні. Чоловік-кандидат теж не отримає щастя через швидко розвіяні особисті ілюзії.

Сумісність у поглядах на життя: критично низька

Ці двоє як з різних світів – вона океан, він – Іван. Тут ніяких спільних поглядів на життя. Він купує каву в “Старбакс”, вона їде на роботу автобусом. Саме стільки спільного у нього і неї в поглядах на життя як точок дотику в попередньому реченні.

Коментувати

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *