Дякуючи рекрутерам, які рекрутують на пакування *рбіт в поляків зник карієс

Міністер Бодрого здравія врешті повідомив щось приємне. Добра відомість стосується зубів. Точніше карієсу. Точніше – його відсутності. В поляків зник карієс. Його шукали навіть спец служби, але не знайшли. Все через жування великої кількості жувальних гумок, які місять речовини, що допомагають позбутися карієсу. Далі – деталі.

Справа в тому, що в яку групу з пошуку роботи в Польщі на Фейсбуку не зайдеш – скрізь фото жувальних гумок, що їдуть собі конвеєром і скрізь потрібні люди на цю роботу.

Такі оголошення актуальні у будь-яку пору року, в будь-яку пору дня і ночі, не залежать від рекрутерського сезону – вони непідвладні фактично ніяким коливанням на ринку праці. Подейкують, що таким вакансіям не страшні навіть форс-мажорні обставини, як стихійні лиха, надзвичайні події тощо. Ходять чутки, що тим, хто працює на таких фабриках навіть кредит на житло дають без відсотків, але це не точно.

«Люди жували і будуть жувати!», – цитата з Свєбодського базару у Вроцлаві від 21.11.21 – І. Невідомий

Таким чином, спільними зусиллями рекрутерів, кількість людей, яка приїхала на дану роботу вже перевалила за 5 млн осіб. Це спричинило до відкриття нових 50 заводів виробництва жувальної гумки і на думку експертного експерта відділу експертизації – це лише початок.

Така кількість продукції аж ніяк не спричинила надлишок жувальної гумки на ринку. Навпаки – чим більше виробляють, тим більше люди купують і жують.

Є навіть непідтверджена інформація, що в одному із офісів Вроцлава чоловік надув таку велику бульку, що піднявся до стелі кімнати і коли зайшов шеф, він його просто не побачив.

Деякі лікарі говорять, що жування жувальної гумки надсилає у мозок сигнал, що «їжа є» і мозок виділяє гормони радості. Тому люди жують все більше.

Також за деякими непідтвердженими дослідженнями, сила м’язів щелепи середньостатистичного поляка зросла на декілька пунктів порівняно із попереднім десятиліттям. Здається, не останнє місце в цьому займає постійне жування гумки.

Карієс, як повідомлялося, зник повністю, адже у гумку додають речовини, які йому запобігають.

Рекрутер – це професія, яка допомагає людям – і це безперечний факт. Так сталося і цього разу, у випадку із жувальною гумкою. Рекрутери знову допомагають.

Проте організації, які турбуються навколишнім середовищем апелюють до рекрутерів, щоб ті розміщували менше вакансій, адже як сказав один активіст: «Скоро заплюємо всю планету».

Це також має суть, адже жувальна гумка це гума, а гума довго розкладається і таким чином серйозно засмічує навколишнє середовище.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *