Рекрутеру, який поставив аватар полковника ніхто не пише

Рекрутер працівників з України Андрій, який працює в Лодзі став перед вибором, який змусив хлопця не на жарт похвилюватись.

Справа в тому, що 23-річний хлопець розміщував дуже багато оголошень на групах про роботу в Польщі у Фейсбук. Їх було настільки багато, що всі люди, які шукають роботу в усіх без виключення групах бачили лише його оголошення.

А де різноманіття?“, “Кожна людина має мати вибір!“, “Мені вже остогидло щодня переглядати лише вакансії цього Андрія!“, “Геть монополію однієї вакансії і однієї агенції!” – такі коментарі користувачі почали залишати під постами про роботу Андрія.

Звісно, так тривало не довго. Через якийсь час Фейсбук заборонив Андрію публікувати вакансії на цілий місяць і на повний місяць. Тобто молодику соцмережа заборонила публікувати вакансії від місяця молодика до місяця у повні.

Люди в Польщі і в Україні зітхнули з полегшенням. З’явилися різноманітні вакансії, жінки могли їхати на заводи з пакування солодощів, а чоловіки – на збивання палет. Проте підступний рекрутер Андрій не сидів склавши руки. Він сидів з розведеними в сторони руками. І вичікував момент.

І ось коли місяць у повні засвітив у його вікно, Андрій прокинувся серед ночі і з хитрою усмішкою всівся публікувати свої одноманітні оголошення.

Наступного дня люди знову бачили одні і ті ж оголошення про роботу на Фейсбуці. В основному це були вакансії на розробку м’яса або на пакування рибного філе. І все. Лише ці вакансії. Скрізь.

Проте цього разу реакція дітища Цукерберга була швидкою, жорсткою і невблаганною. Фейсбук заблокував акаунт Андрія рекрутера назавжди.

Але Андрій не з тих, хто здається. Він з тих (не з міста Tychy) хто здає. Здає одяг в хімчистку, здає шефу колег, які запізнюються, здає назад на паркінгу службовим автомобілем. А почалося все з банальної здачі макулатури в молодших класах. Але зараз не про це.

Андрій не здається, тому він створив ще один акаунт на Фейсбуку. Поскільки він дуже полюбляє військову тему, а себе вважає генієм рекрутації, то вибрав собі нік нейм Полковнік Польша. На аватарці в нього красується чийсь невідомий силует у військовій формі з пагонами полковника.

І тепер Андрію ніхто не пише. Де б він не розкидав оголошення, де б не постив – скрізь тиша. Навіть на пакування шоколадок Мілка ніхто не пише. І на Кіндери ніхто не пише. А все через відому прописну істину, про яку гурт Бі-2 співав давно тому “Палковніку нікто нє пішет“.

Тому якщо хочеш рекрутувати багато людей, не будь як Андрій. Не став аватарку полковника і завжди користуйся своїм справжнім ім’ям та прізвищем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *