Кординатор агенції праці втратив кординацію вночі з п’ятниці на суботу

Олександр, який працює в одній з місцевих агенцій з працевлаштування у Вроцлаві, став заручником іронії долі і тимчасово втратив кординацію, – повідомляє місцеве джерело. Подія сталася близько першої ночі в суботу, в одному із закладів біля Сольної площі у Вроцлаві.

Ми постаралися відшукати Олександра, проте чоловік відмовився давати нам інтрев’ю. На наш запит у Вайбер спочатку ми отримали від нього досить дивне повідомлення із текстом: «В 18:00 шоб були всі в кімнаті. Приїду поговоримо за срач на кухні і банки з-під пива під вікнами».

Дещо пізніше абонент видалив це повідомлення і більше ніколи нам нічого не відписав.

Проте світ не без добрих людей і наш кореспондент Світлана Вакантна знайшла спосіб все-таки докопатися до правди. Вона зв’язалася із іншим кординатором цієї ж агенції, Дмитром, в якого взяла інтерв’ю.

Дмитро погодився розповісти всю правду про той вечір, тільки якщо ми добре обіс*емо в цій статті Олександра. У Дмитра на Олександра зуб, а нам це на руку.

Дмитро розповів, що Олександр в той вечір був на дні народження їх спільної колеги із агенції. Переборщивши з алкоголем, від почав трохи заточуватися, на що колеги почали жартувати «Ахаха! Кординатор втратив кординацію!»

Така поведінка колег ще більше розлютила Олександра і він почав ще більше веселити їх своїми незграбними жестами, криками і кумедною мімікою.

Остаточно втративши кординацію, кординатор Олександр зачіпив сусідній столик, на якому попадали бокали з вином і один з них розбився. Після цього друзі чоловіка забрали його в таксі і відвезли додому.

Ось така прикра, але життєва історія з нотками іронії трапилася з Олександром – «Кординатор без кординації».

Чи має моральне право Олександр сварити своїх працівників за розпиття спиртного – питання риторичне, адже чоловік і сам довів, що непроти хильнути зайвого у вихідний.

Залишимо це питання відкритим для читачів у коментарях під статтею.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *