Висадили з літака і дали парашут – бо не вакцинований ?

Чоловіка, який летів літаком на роботу в Польщу якимось чином впустили на борт літака без перевірки. Коли літак вже був на висоті 10 км персонал почав перевіряти серти фікати про вакцинацію. У Андрія з Полтавщини серти фіката не було, тому його висадили коли літак пролітав над Краковом, хоча чоловік прямував до Вроцлава, де мав розпочати роботу на заводі.

Кореспондент rekrutera.com взяв інтерв’ю у Андрія, і щиро кажучи від почутого волосся на ногах розпрямляється. Керуючи парашутом, Андрій швидко знижувався в сторону Кракова, але поривистий вітер відносив його то в сторону Бохні, то в бік Неполоміце і чоловік не знав в який санепід дзвонити, щоб зареєструватися на карантин.

Після успішного приземлення чоловік розповів інші подробиці. Виявляється, неприємності у нього почалися у літаку ще до його висадки. Спочатку, коли Андрій хотів придбати бутерброд у літаку у нього попросили ПЛР тест. Так як у літаку не визнавали український тест, чоловік просто попив води.

Потім Андрій пішов у до туалету, але бортпровідниця перегородила йому дорогу і пояснила, що для відвідин туалету потрібно мати тест на антиген або тест ПЛР. З тестом на антиген в туалеті можна перебувати не більше 5 хвилин, а з тестом ПЛР – до 12 хвилин. У чоловіка був при собі лише тест на вагітність із двома полосками, який власне і став причиною його поїздки на заробітки, тому скористатись туалетом на борту йому не вдалося. Проте надолужити згаяне чоловіку повністю вдалося під час польоту.

В цей час екскурсовод у Кракові якраз розповідала про вавельського дракона, як серед ясного сонячного неба раптово пішов дощ. Школярі повірили в диво – вавельського дракона і дощ без хмар. Правда ж виявилась більш прозаїчною.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *